Wat vinden mijn klanten

"Met jouw warmte en oprechte interesse voor mensen ben jij in staat om iedereen op z'n gemak te stellen voor de camera. Je bent doortastend, nieuwsgierig, zelfstandig en lekker eigenwijs. En dat laat je in je foto's zien. Toch gaf je mij als opdrachtgever voldoende vrijheid om mijn wensen kenbaar te maken. We vonden elkaar altijd ergens in het midden. Het was prettig met je werken en ik kan jou van harte aanbevelen."


Esther van Halteren - Aliis non sibi

"Vanaf het eerste telefonische contact een goed gevoel over onze samenwerking. Marijana geeft energie en heeft oog voor detail.

We waren unaniem enthousiast over het eindresultaat en dat is een prestatie op zich bij het maken van een teamfoto."


Mirjam de Jonge - Actief werkt

"Fijne fotograaf, no-nonsense. Zo zijn ook haar foto's. Puur, confronterend en daardoor ook zo mooi."


Jack Westdorp - Memorabele momenten

"Je hebt erg leuke teamfoto's gemaakt voor De Werkkamer,

ze sluiten erg goed aan bij wie wij zijn en wat we willen uitstralen."


Andrea van der Roest - De Werkkamer

"Marijana is een zeer professionele en vakbekwame (bedrijfs)fotografe. Ze heeft oog voor detail, stelt je op je gemak en verdiept zich in een korte tijd in jou als persoon. Hierdoor zijn haar foto's ook een goede weergave van wie je bent en wat je wilt uitstralen. Een aanrader!"


Esther Sierts - Jansma en Dik

"Prima samenwerking met Fotogenic. Grote mate van professionaliteit en prachtige beelden. Dat is natuurlijk ons doel."


Alexandra Kok - RPCZ/Bazalt Groep

 "Ik heb met Marijana het project GreenHuus Kabbelaarsbank mogen doen. Wij wilden onze gasten de bijzondere natuurlocatie laten ervaren! Zij heeft voor elke eco-lodge themabeelden van de natuur uit de directe omgeving gemaakt. 

Elke Huusje zou in de slaapkamer een mega ingezoomd beeld krijgen. Dit beeld vormt een combinatie met de afbeeldingen uitgezoomd in de woonkamer. Zo zou elk Huusje haar eigen verhaal krijgen bestaande uit schitterende beelden van haar. Erg tevreden met het resultaat”


Kees van Wuyckhuyse - Greenhuus Technologies

Copyright © Alle rechten voorbehouden