Def. van de kroniek: 1) Dagboek 2) Geschiedkundig verhaal 3) Geschiedverhaal 4) Jaarboek 5) Journaal 6) Literair genre 7) Schets 8) Tijdsrelaas 9) Verhaal 10) Verslag

Identiteit


In deze hectische tijden vergeten we weleens onze identiteit. We stellen de juiste vragen niet, zoals "Waarom doe ik wat ik doe?" Ik merk dat veel bedrijven hard aan het werk zijn om hun proces en product te verbeteren (en terecht), ze willen groeien maar vooral hun klanten helpen.

Nalatenschap


In al die hectiek vergeten we even we wij zijn, wat ons drijft en hoe moeten we ons bedrijf in kaart brengen, nu en in de toekomst. Wat is onze nalatenschap (legacy). Wat kunnen we aan onze klein kinderen vertellen wat we allemaal gedaan hebben en hoe we dat deden. Wat was onze passie, wat was onze drijfveer. 


Beeldtaal


We vergeten dat generaties van nu al bijna alles opnemen in beeldtaal. Hoe zal het dan over 10, 20 of 50 jaar zijn? Of als we er helemaal niet meer zijn, wat blijft er dan over? Hoe worden we herinnerd als ondernemer en als mens? Het antwoord is BEDRIJFSKRONIEK.

stories
_DSC2217
AB010
4x5 MCG6
MCG013
_9MB4307

En wat houdt zo'n Bedrijfskroniek in?

Ik loop en fotografeer 1 dag mee. Alle momenten die zich afspelen op de werkvloer en daarbuiten. Ik maak een beeldverslag, een dagboek. Momenten van gesprekken, koffie drinken, vergaderingen, productie, dinsten enz.

Een dag uit jouw bedrijf.


Ik leg deze momenten vast zodat je daar later naar terug kan kijken. Deze foto's kun je gebruiken voor bv. jubileumboekje, of social media of een koffietafelboek of op je website of...er zijn talloze toepassingen. Deze foto's zijn heel waardevol.

Beelden vormen je geschiedenis..


PRIJS


€1650,-

70-100 foto's

incl. een korte video

Copyright © Alle rechten voorbehouden